Carrosserie herstellen?

Vergelijk prijsoffertes van kwalitatieve carrossiers of glasherstellers in jouw buurt.

0 selections
0 selections

Meer dan 125 onafhankelijke carrosserie bedrijven | 4.9/5 tevredenheidsscore!

Meest voorkomende schade aan carrosserie

Onze beloftes - Jouw voordelen

Enkel erkende herstellers

Kwaliteit mag nooit geen zorg zijn. Carfixer werkt enkel samen met gecertificeerde carrosseriebedrijven. Al onze partners voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Jij kiest de voordeligste offerte!

Gratis zonder risico's

Gebruik maken van Carfixer is volledig gratis én vrijblijvend. Wanneer je via het platform een afspraak maakt, garanderen we steeds 2 jaar garantie op de herstelling. Niet akkoord met het resultaat? Krijg gratis juridisch advies via onze partner benikinfout.be!

Snel en transparant

Bij Carfixer houden we niet van wachten, dus waarom zou jij dat moeten doen? Je komt ook niet voor verrassingen te staan; je kan alles vergelijken.

Jouw tevredenheid is prioriteit

Bij Carfixer streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Wij staan altijd voor je klaar, ook na een herstelling. Onze gebruikers geven onze service gemiddeld 4,9 op 5!

Waarom prijsverschillen tot 50%?

Geniet van de schommelingen in de werkplaatsbezetting. Alle ateliers hebben van tijd tot tijd rustigere momenten, het is op deze momenten dat het spel van vraag en aanbod zijn werk doet. Een atelier die een plaats in haar agenda heeft, zal dit zo snel mogelijk willen opvullen door een onklopbare prijs aan te bieden en daar profiteert u van. Maak je geen zorgen! Al onze herstellers zijn betrouwbare partners die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en professionaliteit.

Hoe werkt Carfixer?

1. Neem foto's

Gebruik je smartphone of digitale camera om duidelijke foto’s te nemen. Hoe duidelijker de foto's hoe beter de offertes. Laad ze hier op.

2. Vergelijk offertes

Prijs, locatie, extra service, reviews,... Je vergelijkt verschillende herstellers zonder uit je zetel te komen. Advies nodig bij het vergelijken? Wij staan altijd voor je klaar!

3. Kies en herstel

Offerte gekozen? Maak eenvoudig je afspraak online en laat je auto herstellen. Beoordeel achteraf de service en de herstelling!