Hoe werkt Carfixer?

1. Neem foto's

Gebruik je smartphone of digitale camera om duidelijke foto’s te nemen. Hoe duidelijker de foto's hoe beter de offertes. Laad ze hier op.

2. Vergelijk offertes

Prijs, locatie, extra service, reviews,... Je vergelijkt verschillende herstellers zonder uit je zetel te komen. Advies nodig bij het vergelijken? Wij staan altijd voor je klaar!

3. Kies en herstel

Offerte gekozen? Maak eenvoudig je afspraak online en laat je auto herstellen. Beoordeel achteraf de service en de herstelling!

Hoe krijg ik de voordeligste offertes?

Om te garanderen dat je steeds de beste prijsoffertes ontvangt, vragen we om foto’s van de schade te voorzien. Foto’s zijn voor de herstellers noodzakelijk om een scherpe offerte op te maken – en dat is natuurlijk in jouw voordeel! Heb je niet onmiddellijk foto’s bij de hand? Geen probleem – je kan ze altijd later toevoegen. Je kan dus meteen offertes aanvragen, waar en wanneer je wilt. In 1-2-3 leiden we jou door enkele eenvoudige stappen. Je ontvangt jouw offertes binnen de 24 uur!

Hoe neem ik goede foto's?

Een foto op 3 m afstand

Neem een eerste foto van de schade op ongeveer 2 à 3 meter afstand zodat de carrossiers de plaats van de schade kunnen bepalen.

Een foto op 1.5 m afstand

Neem een tweede foto van de schade op een afstand van ongeveer 1.5 m. De herstellers kunnen zo het type schade vaststellen en de herstelmethode kiezen.

Een foto op 0.5 m afstand

Neem minstens nog een derde foto op een afstand van ongeveer 0.5 m. Duidelijke detailfoto's zijn noodzakelijk om de omvang van de herstelling te bepalen.

Wat kan ik verwachten?

De voordeligste prijzen en de beste service! Dankzij de sterke commerciële positie van Carfixer bij de herstellers, geniet je altijd van mooie offertes. Je ontvangt maximaal 3 prijsoffertes, opgemaakt door erkende herstellers in jouw buurt. Je kan deze bestekken vergelijken op wel 9 verschillende punten, waaronder prijs, locatie, duur van de herstelling, garantieperiode… en meer! Kan je wat advies gebruiken bij de keuze? Wij staan altijd klaar om je telefonisch te helpen.

Is mijn telefoonnummer/e-mail zichtbaar voor herstellers?

Het gebruik van Carfixer is volledig anoniem. Jouw contactgegevens worden op geen enkele manier doorgestuurd naar de carrosseriebedrijven – zij krijgen enkel de foto’s en de beschrijving te zien. Pas wanneer je een offerte selecteert en een afspraak maakt, worden er contactgegevens uitgewisseld en ontvang jij de details van het carrosseriebedrijf. Zo garanderen we een vlotte samenwerking tussen alle partijen!

Meest voorkomende schades

Alle carrosseriebedrijven die bij Carfixer zijn aangesloten zijn heer en meester van alle types herstellingen, van kleine blik- of bumperschade tot zeer zware accidentele schade. Gebruik maken van Carfixer brengt echter het beste resultaat bij deze meest voorkomende schades.

Onze beloftes - Jouw voordelen

Enkel erkende herstellers

Kwaliteit mag nooit geen zorg zijn. Carfixer werkt enkel samen met gecertificeerde carrosseriebedrijven. Al onze partners voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Jij kiest de voordeligste offerte!

Gratis zonder risico's

Gebruik maken van Carfixer is volledig gratis én vrijblijvend. Wanneer je via het platform een afspraak maakt, garanderen we steeds 2 jaar garantie op de herstelling.

Snel en transparant

Bij Carfixer houden we niet van wachten, dus waarom zou jij dat moeten doen? Je komt ook niet voor verrassingen te staan; je kan alles vergelijken.

Jouw tevredenheid is prioriteit

Bij Carfixer streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Wij staan altijd voor je klaar, ook na een herstelling. Onze gebruikers geven onze service gemiddeld 4,9 op 5!

Carrosserieschade slim herstellen

Snel en eenvoudig vergelijken. Prijsverschillen tot 30%

0 selections
0 selections

Meer dan 125 onafhankelijke carrosseriebedrijven | 4.9/5 tevredenheidsscore!